55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קנלוני בטטה וגבינות

פסח בפתח ולמי שחייב לחסל את החמץ שיש  לו במזווה, זו ההזדמנות שלו.  הנה מתכון לקנלוני במילוי של בטטה. 

המצרכים:

1 חב' קנלוני ברילה (בחבילה יש 24 יחידות)

3 בטטות בגודל בינוני

1 בצל חתוך

1/2 קופ' שמנת לבישול

200 גר' גבינת קשקבל 

150גרם גבינת פטה עיזים או גבינה בולגרית

פלפל גרוס

אבקת מרק בצל

מלח לפי הצורך (במידה והשתמשתם בגבינות מלוחות, וותרו על מלח)

לרוטב:

1 קופס' עגבניות מרוסקות

1 קופס' שמנת לבישול 10%

פלפל גרוס, מלח

גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה

מטגנים בצל בשמן זית, מקלפים וחותכים לקוביות את הבטטות, ומוסיפים אותם לבצל.

מאדים תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהבטטות מתרככות לגמרי. מרסקים לפירה, מוסיפים את הגבינות והתבלינים ומערבבים היטב

מכניסים את התערובת לשקית זילוף. (עד שלב זה ניתן להכין יום קודם)

גוזרים פתח קטן בשקית הזילוף וממלאים את הקנלוני בתערובת הבטטות. מסדרים אחד לצד השני בתבנית אפיה עם בנייר אפיה. 

מערבבים את את העגבניות המרוסקות עם השמנת, הפלפל והמלח ושופכים על הקנלוני המסודר בתבנית. מכסים בנייר אפיה, ואופים כחצי שעה. לאחר כחצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות, ניתן לגרד עוד גבינת מוצרלה או צהובה מעל, ולאפות עד שהגבינה מותכת 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת