00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגת גבינה ספירלה של שוקולד לבן ומריר

03/04/2014

המצרכים:

לבסיס:

1 שרוול עוגיות פתי בר וניל, טחונים

2 כפות שקדים טחונים

60 גר' חמאה מומסת

למלית:

1 ו-1/2 כוסות שמנת מתוקה

150 גר' שוקולד לבן, שבור לקוביות

66 גר' (2/3 חפיסה) שוקולד מריר, שבור לקוביות

3 ביצים

500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%

1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים את העוגיות, השקדים והחמאה יחד לתערובת הומוגנית. משטחים ומהדקים בתחתית תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה.

2. שמים קערה עם קוביות שוקולד לבן וקערה נפרדת עם קוביות שוקולד מריר.

3. מחממים כ-2/3 כוס שמנת מתוקה, ומביאים עד לרתיחה. שופכים מעל קוביות שוקולד לבן. ממתינים כ-2 דק' ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

4. מחממים את 1/3 האחר של השמנת המתוקה ושופכים מעל קוביות שוקולד מריר, ממתינים כ-2 דק' ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

5. בקערה אחרת ורצוי גדולה מערבבים את הגבינה, 1/2 כוס הנותר של השמנת המתוקה, הסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים לאחר כל הוספה.

6. מפרידים כוס מבלילת הגבינה ושופכים לתערובת השוקולד המריר, מערבבים לאחידות.

7. ליתרת תערובת הגבינה מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים לאחידות.

8. שופכים לכיוון מרכז התחתית קצת מהתערובת הלבנה ואז למרכז קצת מתערובת הכהה ואז שוב מהלבנה ואז שוב מהכהה וכך הלאה..

9. אופים בחום 170 מעלות כ-50 דק', עד שהיא יציבה בשוליים ועדיין רוטטת במרכז.

10. שמים למשך לילה לקירור ומגישים למחרת.

 

בתאבון...

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת