2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שעועית ירוקה ...

שעועית ירוקה ...

שעועית ירוקה תוספת נהדרת וטעימה ,אני מכינה כמו שאימי ז``ל הייתה מכינה עם רוטב עגבניות סמיך וטעים ,אורז ליד או פירה ארוחה נהדרת ,כמובן שאפשר לשלב גם מנת בשר ,יש אפשרות לבשל את הבשר עם השעועית הירוקה אבל זה כבר מתכון אחר .

 1/2 קילו שעועית ירוקה טרייה שטופה וחתוכה

2 עגבניות מגורדות

11/2 כוס מים

3 כפות רסק עגבניות ,

2 שיני שום (לא חובה)

1בצל קצוץ

מלח,

פלפל שחור,

1 כף אבקת מרק עוף

 אופן ההכנה :

בסיר רחב ושטוח לטגן את הבצל עד להזהבה ,להוסיף את השום להמשיך לטגן עוד דקה ,

להוסיף את העגבניות לאדות כ3-4 דקות להוסיף מים רסק עגבניות ותבלינים ,להביא לרתיחה .

לשטוף את השעועית במים להוסיף לסיר ,לבשל על להבה נמוכה כחצי שעה .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת