33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל בשר שריר ביין אדום

תבשיל בשר שריר ביין אדום

אז העוף של אתמול החזיק רק ליום אחד.... מה נאכל היום ? 

2 ק"ג בשר שריר עגל חתוך לקוביות

4 בצלים חתוכים לחצאי טבעות 

6 שיני שום קצוצות גס

2 גזרים חתוכים לטבעות

3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות

1 כוס יין אדום

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

מלח גס, פלפל אנגלי 

שמן קוקוס

מים לפי הצורך

בסיר גדול מחממים שמן קוקוס. כשהשמן רותח מכניסים פנימה את קוביות הבשר ומערבבים עד שכל קוביות הבשר מאפירות. בינתיים במחבת גדולה בשמן קוקוס מטגנים בצל ושום למשך כעשר דקות עד שקיפות.

מאחדים בין המחבת לבשר, מוסיפים עגבניות, גזרים, יין, רסק עגבניות ותבלינים ומביאים לרתיחה. במידת הצורך מוסיפים מים. מבשלים על אש קטנה למשך שעתיים לפחות עד שהבשר רך והרוטב מסמיך. 

    

      

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת