00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

כבדי עוף ברוטב יין לבן ופטריות

 

המצרכים:

שמן + חמאה, לטיגון

1/2 ק"ג כבדי עוף טריים ונקיים

2 שיני שום קלופות וכתושות

1 סלסלת פטריות שמפיניון טריים, פרוסים

1/2 כוס יין לבן

2 כפות רכז רימונים

1 כף סילאן או דבש

פלפל שחור, מלח ופלפל צ'ילי, לתיבול לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת טפלון עם חמאה ושמן. מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים בהתאם לטעם בפלפל ומלח ומשחימים קלות את הכבדים משני הצדדים.

2. מוסיפים את השום והפטריות, וממשיכים לטגן עד שהפטריות מתחילות להיראות מוכנות, מקפיצים מדי פעם.

3. מוסיפים את היין הלבן, הסילאן ורכז הרימונים וממשיכים עד שהרוטב מצטמצם, כ-3 דק'. מתקנים תיבול.

4. מגישים  חם ליד פירה או לחם.

 

בתאבון....

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת