00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

קציצות בשר עם אפונה

 

 

קציצות בשר עם אפונה.

קציצות שאכלתי אצל איריס קרובת משפחתי, אהבתי וביקשתי את המתכון.התמונה השניה של בעלת המתכון.

חומרים לקציצות:

כ400  גרם בשר טחון

1 בצל מגורד

1 תפוח אדמה מגורד

חופן גדול של כוסברה/פטרוזליה טרייה

פרורי לחם כ 4 או 5 כפות, אם יש צורך להוסיף עוד מעט אבל בהדרגה.

1 ביצה

תבלינים ששמתי:כמון טחון בערך 1 כפית

מלח,פלפל שחור תבלין לבשר או שווארמה.

שימו מה שאתם אוהבים.

הכנה:

לשים בידיים  את כל החומרים היטב היטב

מכסים שמים במקרר מינימום חצי שעה לספיגת טעמים.

לאחר מכן יוצרים קציצות מהדקים היטב ומטגנים בשמן לא עמוק עד להזהבה קלה  בלבד משני הצדדים.מטגנים את כל הקציצות וסופגים בנייר סופג.

בינתיים מכינים רוטב עדיפות לסיר רחב.

מטגנים 1 בצל עד לשקיפות להוסיף כורכום או אבקת מרק,מלח,פלפל שחור קורט כמון,.

מערבבים מוסיפים כ2.5 -  3 כוסות מים רותחים(ישנה אופציה להוסיף רבעי תפו"א).מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות אחת אחת בעדינות מבשלים 30 דקות אש בינונית בסיר מכוסה.את האפונה מוסיפה 15 דקות לפני סיום הבישול(הכמות לפי טעמכם)

לבדוק מדי פעם.

ישנה אפשרות להוסיף במקום האפונה שעועית ירוקה/צהובה מוקפאת

 

בהגשה ניתן לפזר כוסברה טרייה  קצוצה.

בהצלחה/אילנית12(דליה)

 

תמונות מגן החיות ספארי ברמת גן:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3141705

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת