00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

מאפה מבצק ספידי ממולא בשר וצנוברים בניחוח כבש

תופעת רשת הבצק הזה, אני שיניתי את המינונים של ארבעת החומרים ויצא לי בצק נפלא!! הפעם לא מילאתי אותו בכיסונים אלא הכנתי 2 מאפים ארוכים וטעימים.

מצרכים לבצק:

 3כוסות קמח

כפית שטוחה מלח

כוס מים רותחים

שני שליש כוס שמן קנולה חמים

אופן ההכנה:

מעבדים את החומרים עד שנוצר בצק נוח לעבודה, נותנים לו לנוח ולהתקרר עד לטמפרטורת החדר.

מצרכים למילוי:

350 גרם בשר טחון

100 גרם שומן כבש

2 בצלים קצוצים

כוס צנוברים          

חופן פטרוזיליה קצוצה

3 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים

כף פפריקה מעושנת

כפית גדושה בהרט

כפית גריל עוף

כף קטשופ

 2ביצים קשות XL

חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:

חותכים לקוביות קטנות את שומן הכבש ושמים במחבת רחבה ורותחת, לאחר שהשומן נמס ברובו מוסיפים את הבצלים הקצוצים וממשיכים בטיגון עד שקיפות.

מוסיפים את הבשר ובעזרת תרבד עץ מפוררים אותו עד שהוא נסגר.

במחבת אחרת יבשה קולים את הצנוברים ולאחר השחמה קלה מוסיפים אותם לתערובת עם כל התבלינים האחרים.

מוציאים לקערה ומוסיפים את הביצים הקשות (קוביות או מגורדות).

חוצים את הבצק לחצי ומרדדים, מניחים את הבצק המרודד על נייר אפיה (חשוב כבר בשלב הזה) ובמרכז הבצק שמים בנדיבות מהמילוי וסוגרים, כך גם עם הבצק השני.

 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל 40 דקות ומוכן... נותנים למאפה רבע שעה לנוח וטורפים!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת