66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בראוניז לוטוס

בראוניז לוטוס

בס"ד

את הבראוניז האלו הכנתי במיוחד לאח של החתן החדש (וכרגע הבכור/יחיד) שלנו,ארז.אחרי שטעם את הבראוניז הקודמים שלי,הבנתי שיש לי עסק עם חובב בראוניז ושוקולדים בפרט.

את הבראוניז האלו הכנתי לכבוד ערב שישי של שבת חתן של החתונה של הבת שלי והם קצרו הצלחה, מזל שהבאתי במגש חד פעמי אם לא היה גם הוא מחוסל חחח

והנה המתכון לבראוניז נפלאים עם נגיעות של ממרח לוטוס,זהירות ממכר מאודsurprise

לערכים תזונתים כנסו ל-http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4964

 

 

המצרכים:

 

250 גרם שוקולד מריר

50 גרם מחמאה

1/3 כוס שמן קנולה

3 ביצים

1 כוס סוכר 

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית סודה לשתיה

1/4 כפית מלח

9 כפיות גדושות ממרח לוטוס

 

אופן ההכנה:

 

- בסיר שמים את השוקולד,מחמאה והשמן ומבשלים עד שהשוקולד נמס.

- שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים את שאר החומרים מלבד ממרח הלוטוס מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.

- יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת חד פעמית ומשטחים אותה.

- שמים את ממרח הלוטוס במרווחים שווים על תערובת העוגה.

- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפיה של 25-30 דקות עד שהעוגה מתיצבת.

- מצננים את העוגה ופורסים לריבועים.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת