00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

נשנושי ירקות בתנור

כשבא לי לנשנש ללא ייסורי מצפון זה מה שאני עושה:

מחמם מראש תנור לחום של 200 מעלות, לוקח 2 תבניות ומניח עליהן נייר אפיה

על התבניות מניח 3 קישואים שאני חותך לרבעים, 3 עגבניות חתוכות לחצי, 3 דלעת ערמונים חתוכות לחצי, כרוב קטן חתוך ל-6 פלחים, 3 גזרים חתוכים לרבעים, 4 בצלים קטנים חתוכים לרבעים ו-2 גמבות צהובות או אדומות חתוכות לפרוסות

מי שרוצה יכול להוסיף עוד מלא סוגי ירקות.

פרט למלח, פלפל ושמן זית שבאים על כל הירקות, הטיבול בין ירק לירק משתנה:

על הדלעת ערמונים, הגזר, הבצל והגמבות אני מבריש סילאן (שכבה דקה)

על העגבניות אני מוסיף שום כתוש.

על הקישואים אני מפזר תבלין גריל עוף.

מכניס הכל לתנור לחצי שעה (אני עוקב מקרוב ואם צריך מוציא חלק מהירקות לפני), הירקות יוצאים רכים עם קצת קרנצ`יות כמו שאני אוהב...

תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת