00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

אורז מטוגן

למי שקרא את המתכון לפני כמה ימים, אני מתנצלת אבל שכחתי לרשום את האפונה הירוקה. הפעם גם הוספתי את התמונה שצילמתי ומשום מה לא הצלחתי למצוא אז.

 

במסגרת חברותי ב"שופרסטאר" קיבלתי לנסות "אורז יסמין של שופרסל". יש לציין כי האורז טעים ויוצא אחד-אחד.

להלן אחד המתכונים שאני הכנתי עם האורז.

 המצרכים:

1 כוס אורז (שטוף ומסונן)

ג'ינג'ר מגורד

פלפל צ'ילי אדום

חסילונים (שרימפסים) - לא חובה, למי שרוצה כשר

2 ביצים טרופות

כפית רוטב דגים

אפונה ירוקה קפואה

בצל ירוק, קצוץ

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. מחמממים מחבת עם שמן. מוסיפים ג'ינג'ר מגורד ופלפל צ'ילי אדום ומטגנים עד שמשתחררים ריחות.

2. מוסיפים את החסילונים ומקפיצים קלות עד לשינוי הצבע.

3. בינתיים - מרתיחים מים בסיר קטן, מוסיפים כפית מלח ואת האפונה הירוקה ומבשלים כ-3 דק' עד שהיא מוכנה.

4. מוסיפים אורז. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את 2 הביצים הטרופות, רוטב דגים ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את האפונה הירוקה המבושלת.

5. מטגנים קצת תוך ערבוב עד שנראה כי החסילונים והאורז מוכנים. מקשטים בבצל ירוק קצוץ.

 

בתאבון...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת