88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ריבועי בצק עלים

ריבועי בצק עלים

 

 

 

 

 

 

 

 

ריבועי בצק עלים

 

 

ריבועי בצק עלים  ב- מילית פרג

אפשר כל מילית אחרת, ראו בהמשך

מניחים את ריבועי הבצק  הקפואים, על משטח עבודה,

ממתינים כ-15 דקות, והם מוכנים לעיצוב....

 

להדביק את הקצה  כלפי מטה 

תמונה

 

 

להכניס לתנור  מחומם מראש - ולאפות ב- 180 מעלות

תמונה

גוונו עם שוקולד למריחה מעורבב עם חלבה למריחה,

או לפזר מעל השוקולד למריחה שערות חלבה,

תערובת אגוזים סוכר  קליפת לימון

מילית תמרים טובה

מילית פרג

 

בקיצור  מה שעושה לכם טעים בפה

 

 

 

תמונה

כאן  מימין ,מילית שוקולד למריחה נוטלה + חלבה למריחה

ומשמאל  מילית פרג  + חלבה למריחה,

לקפל  או לגלגל מה שבא לכם

הכל טעים עד כדי שחיתות

 

תמונהתמונה

מימין אוספים כל שתי פינות נגדיות ומדביקים                       משמאל  מקפלים לחצי, ולוחצים  עם מזלג את הקיפולים

 

 

 

 

 

 

כל מילית של אזני המן מתאימה גם לריבועי בצק אלה

בסוף לפדר עם אבקת סוכר בנדיבות רבה.

 

 

 

 ראו מגש תחתון  כחלק ממשלוח מנות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת