88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אוזני המן פריכות במילית תמרים

אוזני המן פריכות במילית תמרים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אזני המן פריכות (שלא נפתחות)

מצרכים:

3 כוסות קמח רגיל(420 גר'),

100 גר' סוכר (1/2 כוס),

200 גר' חמאה,

2 כפיות אבקת אפיה,

2 חלמונים (צהוב ביצה),

2כפות מיץ לימון,

2 כפות שמנת חמוצה של פעם/ או מיץ תפוזים/ או חומץ  5%

אופן הכנת הבצק:

לערבב כל החומרים לבצק,  לחלק לשניים,

לרדד כל חלק לעלה בעובי 4 מ"מ  לערך,

לקרוץ עיגולים בקוטר הרצוי למלא באיזה מילית שרוצים, לקפל ולהדביק למשולש,

לאפות ב- 170 מעלות  15 דקות או עד הזהבה ,

לקרר היטב,

לבזוק אבקת סוכר בנדיבות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מילית תמרים:

1 קופסה ממרח תמרים,

1/2 כפית קינמון טחון,

קורט ציפורן  טחון, או  כף ליקר שוקולד,  או כף  ברנדי,

1/3 כוס אגוזי מלך, או שקדים, או פקאנים, גרוסים  בינוני.

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 170 מעלות.

לערבב כל חומרי המילית,

לשים כ- חצי כפית במרכז כל עיגול בצק, לסגור למשולש, להשאיר באמצע פתח שהמילית מציצה ממנו.

מה שמונע עיוות של הבצק ופתיחתו בזמן האפיה.

 

לפניכם קישורים למתכונים נוספים של אזני המן, ומיליות שונות, אפשר להחליף בין המיליות, אפשר לגוון בסוגי הבצק,  כולם משובחים וטעימים ביותר,

בצילומים כולם התערבבו במגשים

 

אזני המן שמנתיות

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3045248

 

אזני המן נימוחות

 

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3056201

 

מילית פרג   לאזני המן  (  מכמות של  1 ק"ג קמח לפחות)  או ל -5-4 כרוכיות שמרים 

 

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3056284

 

 

 

משלוחי המנות ארוזים לשינוע...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת