00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

טראפלס

הנה רעיון להכנה למשלוחי מנות, בעקבות בקשתה של גיסתי.

רכיבים:

400 ג' שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

קליפת תפוז מגורדת

כף ליקר תפוזים (אני משתמשת בהרמוניה)

הוראות הכנה:

לשבור שוקולדים לתוך קערה. להרתיח שמנת. מבעבע ולא רותח. לשפוך על השוקולד.

אחרי כמה דקות להקציף ולהפסיק. לא יהפוך לקצפת. להוסיף קליפת תפוז וליקר. לערבב.

ליצור כ-30 תלוליות בעזרת כפית ולפזר בתבנית גדולה. לשים במקרר. אחרי 4 שעות להפוך כל תלולית לכדור ולגלגל בקקאו לא ממותק.

להשאיר במקרר כל הזמן. לא להוציא ליותר מחצי שעה.

נשמר במקרר שבועיים ובפריזר 3 חודשים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת