66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדות במלית ריבת צימוקים

רולדות במלית ריבת צימוקים

בס"ד

 

אותו בצק של האוזני המן מהרשומה הקודמת ואותם מילאתי חלק בריבת צימוקים ביתית וחלק בממרח תמרים.

פורים שמח 

 

 

המצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח

2 מחמאה

4 ביצים

2 כוסות סוכר

2 שקיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

1/4 כוס מים- במידת הצורך

 

למלית:

ריבת צימוקים (או כל ריבה אחרת)

ממרח תמרים

 

אבקת סוכר 

 

אופן ההכנה:

- להכניס את כל מצרכי הבצק לקערת המיקסר וללוש עד לקבלת בצק אחיד ורך.

- לחלק את הבצק ל- 6 חלקים.

- לרדד כל חלק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.

- למרוח על העלה את המלית שרוצים נזהרים לא לשים בצדדים.

- לגלגל לרולדה תוך כדי הידוק הצדדים היטב.

- להניח בתבנית עם ניר אפיה, לסמן חריצים לחיתוך ברולדות ולהכניס לאפיה לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהרולדות משחימות.

- לבזוק אבקת סוכר  ולהגיש.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת