2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדות שמרים במילוי פרג

רולדות שמרים הפעם מהבצק הנהדר של הקוראסונים ,הבצק נשאר רך וטרי גם אחרי כמה ימים ,

המלצה חשובה למילוי הפרג לקנות פרג טרי שנטחן במקום ולהשתמש מיד ,ככה אין את המרירות של הפרג .

מצרכים לבצק:

 31/2 כוסות קמח

 1 כף שמרים יבשים

 60  ג `ר חמאה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה 

קורט מלח

11/2 כוסות מים חמימים להוסיף בהדרגה לפי הצורך

לערבב שמרים + קמח בקערת המיקסר , להמיס את החמאה במיקרוגל .

מוסיפים לתערובת הקמח את הביצה, הסוכר והחמאה,מים בהדרגה לפי הצורך

 ללוש ליצירת בצק אחיד,מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5

דקות לקבלת בצק אחיד.


מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר

מילוי פרג :

350 ג`ר פרג טחון טרי

3/4 כוס סוכר

60 ג`ר חמאה

11/4 כוס חלב

3 כפות דבש

1/2 כוס ביסקוויטים טחונים

אופן הכנת המילוי :

בסיר קטן לשים חלב ,סוכר ודבש להניח על הגז להביא לרתיחה להוריד מהאש להוסיף את הפרג לערבב ,להוסיף את

החמאה ,לערבב עד שהחמאה נמסה ,להוסיף את פרורי הביסקוויטים ,ניתן להוסיף אגוזים קצוצים ,צימוקים ...

מחלקים את הבצק לשניים ,מרדדים כל חלק לריבוע ,ממלאים במילוי מגלגלים לרולדה ,מניחים בתבנית אינגליש

קייק ,מכסים ומתפיחים עוד 1/2 שעה או עד להכפלת הנפח מורחים ביצה טרופה ,אופים בחום 180 מעלות כ35 דקות עד

שהרולדות מזהיבות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת