00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

בורקיטס ממולא גבינות

18/03/2014

כשאני חושב בורקס, אני חושב דודה ג`וליה, שנים ניסיתי להתחקות אחר הבורקסים שלה ולעולם לא הצלחתי... מבחינתי היא מלכת הבורקסים!!

אז לגבי הבורקיטס האלו, זה לא בצק עלים אלא בצק מהיר,פשוט ומסתבר שגם לאחרונה מאוד פופולרי בקבוצות האוכל בפייסבוק את המתכון לבצק לקחתי מהמחברת הישנה של אמא שלי רק ששם למאפה לא קראו בורקיטס והוא היה ממולא טונה, לאחר שהכנתי את המאפה ולקחתי אותו לעולם שלי הייתי בשוק שזה ממש כמו הבורקיטס שמוכרים במאפיות, אז עכשיו כולם ירוויחו ממאפה קל להכנה וטעיייייים!!!

מצרכים לבצק:

3 כוסות קמח

כפית שטוחה מלח

כוס מים רותחים

שני שליש כוס שמן קנולה חמים

אופן ההכנה:

מעבדים את החומרים עד שנוצר בצק נוח לעבודה, נותנים לו לנוח ולהתקרר עד לטמפרטורת החדר.

מצרכים למלית:

200 גרם גבינה בולגרית מפוררת

50 גרם גבינה צפתית מגוררת

2 פרוסות גבינה צהובה קצוצות

כף גבינה לבנה

2 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה

ביצה

קורט אגוז מוסקט

חצי כפית פלפל לבן

ביצה ושומשום (לטופינג)

אופן ההכנה:

מערבבים את הגבינות, תפוחי אדמה, ביצה אחת ותבלינים.

מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס רחבה, ממלאים כפית וחצי מהמלית וסוגרים לחצי עיגול.

אוטמים את הבצק ע"י מזלג ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.

מורחים למעלה ביצה ומפזרים שומשום.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-40 דקות

מוציאים ונותנים להם להתקרר כ 10 דקות.

תהנו!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת