00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

שבלולי קינמון של סבתא

מצרכים:

2.5 כוסות קמח (השתמשתי באורגני, מלא)

1 שקית אבקת אפיה

100 גרם חמאה מרוככת

מיכל שמנת חמוצה 9%

גרדת תפוז מחצי תפוז

מיץ מחצי תפוזים

טיפת תמצית וניל טבעית

לערבב יחד

עד שמתקבל בצק נחמד, להניח בקרור לפחות 3 שעות.

לחלק את הבצק לארבע או חמש חתיכות שוות ולהתחיל לרדד כל חלק על משטח מקומח.

המלית: לכל חלק: 2 כפות חמאה מרוככת, 4 כפות סוכר, כף קינמון טחון- לערבב היטב ולמרוח

לגלגל לגליל מהודק

לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולסדר על תבנית

לאפות ב180 מעלות כ20 דקות או פחות עד שמוכן. כן. לשבת במטבח ולהריח. מריחים כשהן מוכנות.

  

 

לתת להן להצטנן (חייבים להתאפק!) לפני שאוכלים. מעולה למשלוחי מנות. לדעתי, אגב, הצורה הזו יותר דומה לאוזן מאשר מין משולש עם מילוי במרכז.

היתה הפוגה קצרה בממטרים אז יצאתי לצלם בחוץ

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת