44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לחמניות בצל

לחמניות בצל

בס"ד

 

לחמניות ביתיות עם בצל מטוגן שממלאות את הבית בריח נפלא.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4888

 

 

המצרכים:

2 ק"ג קמח

2 כפות משפר אפיה

3 כפות שמרים יבשים או 2 שקיות שמרית

2 אריזות בצל מטוגן של אסם(או לחילופין 2 בצלים מטוגנים ב- 2 כפות שמן)

6 כפות סוכר

2 כפות מלח

5 כוסות מים פושרים

1/4 כוס שמן לשימון הבצק

1 ביצה מעורבת עם 1 כף שמן למריחה על הבצק

שומשום לזריה

 

אופן ההכנה:

- לשים את המלח בתחתית הקערה.

- מעל לשים את הקמח,סוכר,שמרים,בצל מטוגן ו- 4 כוסות מים פושרים וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- במידת הצורך להוסיף עוד מים.

- לשמן את הבצק ולהניח לתפיחה של שעה

*טיפ:לזירוז ההתפחה יש לשים ראש שום בתוך שקית מעל הבצק,באחריות מקצר את זמן ההתפחה.

- בשלב הזה יש לעשות הפרשת חלה.

- ליצור כדורים (20-25 תלוי בגודל) ולהכין מהם לחמניות עגולות או מאורכות.

- לחרוץ חריצים אלכסונים על הלחמניות,להבריש ביצה מהולה בשמן ולזרות שומשום.

- להכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהלחמניות משחימות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת