2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פראטה ,לחם הודי במילוי תפוח אדמה

כשראיתי באחת התכניות של מאסטר שף את המתמודדת סרנדה שהכינה את הלחם ההודי הממולא חשבתי שזה נראה

מאוד טעים ואני חייבת להכין ,אבל נשכח הדבר ממני ואחרי זמן מה שלחה לי חברה יקרה תמונה של הלחם ששמו פראטה ,

החלטתי שזהו אני צריכה להכין ,והנה הכנתי הכנה קלה לא מסובך בכלל ,מתאים לארוחת ערב קלילה ,וטעים מאוד תפוח

האדמה מתובל וקצת חריף והשילוב עם הבצק הדק מדהים ,עשיתי לפי המתכון של סרנדה וכמובן כמה שינויים שלי ,

בצק :

2 כוסות קמח

כפית מלח

כוס מים

מילוי:

3תפוח אדמה מבושלים

3 שיני שום

צ`ילי אדום

חופן כוסברה טרייה

כפית מלח

כפית אבקת צ`ילי

כפית גראם מסלה

כפית אבקת כוסברה טחונה

1/2 כפית כורכום

1בצל סגול קצוץ דק

אופן ההכנה:

מילוי: מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך. כותשים, השום והצ`ילי האדום למעין משחה ומוסיפים לקערה. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקערה. קוצצים כוסברה טרייה ומוסיפים. מוסיפים גם את הבצל , ואת יתר התבלינים ומערבבים,יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג בערך 10 כדורים ,שומרים בצד.

.בצק: בקערה נפרדת שמים את הקמח, המלח והמים ולשים לכדי בצק. מרדדים לעובי של ס"מ ומכינים בערך 10 עיגולים ,. לוקחים עיגול בצק ומרדדים מעט שמים כדור מהמילוי במרכז ומרדדים בעדינות עם מערוך,מחממים מחבת , מטגנים במחבת כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה,מורחים מעל חמאה מומסת .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת