88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

תותים ממולאים בקצפת - קינוח טעים

12/03/2014

זוכרים את המכשיר הזה?

אחרי שהכנתי אתו ממולאים, החלטתי לעשות בו שימוש נוסף: להכין קינוח - תותים ממולאים בקצפת טעימה. השתמשתי בראש הכי קטן.

המתכון שהכנתי פרווה, אפשר כמובן להכין אותו חלבי.

קצת תמונות ולאחר מכן מתכון, קלי קלות הכנה.

התוכן של התותים

ריסוק התוכן והוספה לקצפת

הקצפת מוכנה

הקצפת בתוך שקית זילוף

תשתדלו לקחת את התותים הכי גדולים

 

כל הזמן לדחוף את הקצפת בעזרת מרית לכיוון הצנתר

המתכון:

מצרכים:

1.   תותים כמה שבא לכם תבחרו את הגדולים

2.  1 שמנת צמחית של ריצ` או שמנת מתוקה

3.  1 אינסטנט וניל

4.  התוכן של התותים (או 1/4 כוס חלב למי שמשתמש בשמנת מתוקה חלבית)

5.  אבקת סוכר

הכנה:

1.  לרוקן את התותים, להניח את המילוי בקערית ולרסק דק

2.  להקציף שמנת ריצ` (או שמנת מתוקה) עם אינסטנט וניל, להוסיף את התוכן של התותים המרוסקים

3.  להכניס את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר בקוטר קטן

4.  למלא את התותים, אם מגישים מיד, לפזר אבקת סוכר

5.  אפשר להכין מראש, אני הכנתי את הקינוח כ-5 שעות לפני שהגשתי אותו ופיזרתי אבקת סוכר בהגשה

זהו, מוכן, תגישו ותחכו למחמאות

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת