33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מרק שעועית וחומוס בציר עצמות

מרק שעועית וחומוס בציר עצמות

נשארה צנצנת אחרונה של ציר עצמות. 

מה עושים איתה ? מכינים מרק !
השבוע צפוי להיות מזג אוויר קריר, ונראה לי בדיוק הזמן למרק לפני שמתחיל להתחמם. 

500 גר` שעועית לבנה 

300 גר` חומוס

2 בצלים

3 שיני שום פרוסות 

3 עגבניות חתוכות לקוביות 

3 עגבניות רכות מגורדות

1 רסק עגבניות (200 גר`)

1 ליטר ציר עצמות

10 כוסות מים

מלח גס, עלי דפנה, פפריקה אדומה, כמון . 

מתחילים בהשריה למשך לילה והנבטה של השעועית והחומוס למשך כיומיים עד שיש זנב קטנצ`יק. בסיר גדול לבשל את הקטניות למשך שעתיים במכסה פתוח ולנקות את כל הקצף. לסנן את מי הבישול ובאותו הסיר לטגן בצל בשמן קוקוס, להוסיף שיני שום ואז עגבניות חתוכות, עגבניות מגורדות, רסק עגבניות וציר העצמות, את השעועית והחומוס המבושלים, המים והתבלינים ולבשל עד רתיחה. להמשיך לבשל למשך שעתיים לפחות על אש בינונית עד שהשעועית והחומוס נמעכים בקלות בין 2 אצבעות. 




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת