44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

בולגרית "פיראוס" למריחה של תנובה רק 5% והטעם קרם דה לה קרם.

בולגרית "פיראוס" למריחה של תנובה רק 5% והטעם קרם ד...

סדרת "פיראוס" של תנובה מתהדרת בשני חברים חדשים

בולגרית למריחה טבעית וחלקה 5% שומן

ובולגרית למריחה עם פלפל קלוי ושום 5% .

הכריכים שלכם עומדים לקבל אפ-גרייד בזכות המרקם, הטעם המיוחד,ונוחות המריחה על כל סוג לחם שתרצו. 

אחוזי השומן הנמוכים גם יתרון חשוב, מה גם שהטעם "שמנת"!

 

המפולפלת והחלקה..

אני החלטתי לאמץ את הבצק של "בישולה" שנקרא שקם למי שזוכר, רק שמזמן ה ם הפכה לח -במקום מרגרינה -חמאה..אז בצק שקם זה שמנת,קמח מרגרינה.

אני החלפתי את השמנת בגבינת פיראוס עם פלפלים ושום, מבצק נוח ומהיר  יצרתי כיסונים, מילאתי בבולגרית למריחה טבעית, טבלתי בשומשום ולתנור.

תענוג!!!!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,503
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת