00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגת יוגורט תות עם ציפוי קרם מסקרפונה

07/03/2014

 

המצרכים:
1/3מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים בגודל L
1/2 כוס סוכר
3 כוסות (420 גר') קמח
1 שקית אבקת אפיה
400 מ"ל יוגורט תות (כמעט מיכל גדול של "פרילי")

לציפוי:
100 גר' מסקרפונה
1/4 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. להקציף יחד ביצים וסוכר כ- 5 דק', להוסיף פנימה שמנת מתוקה ,תמצית וניל ולהמשיך להקציף עוד כ-5 דק'.

  2. בקערה נפרדת לנפות יחד קמח ואבקת אפיה.

  3. להוסיף לסירוגין  את הקמח והיוגורט לתערובת הביצים,  להמשיך לערבל רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  4. להעביר לתבנית ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 45 דק', אם מתחיל להשחים מוקדם מדי יש לכסות בנייר כסף רק מלמעלה, מבלי לסגור.

  5. הכנת הציפוי: להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב. לערבב את המסקרפונה עם אבקת הסוכר ולקפל פנימה לתוך קצף השמנת.

  6. לצפות את העוגה מעל. לשמור במקרר.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת