00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חתולה יוצרת

הרפתקאות חתולי8 בארץ הסקראפ

`חת שתיים שלוש ניסיון- חלק שני

02/03/2014

אני לא בשלנית גדולה.
גם לא בינונית.  ולכן המשפט שאני עומדת לכתוב עכשיו הוא לחלוטין מוזר עבורי וכמעט שאין לי אומץ לכתוב אותו....

הסבר למי שלא רואה מאסטר שף: בתכנית האחרונה המשימה היתה להכין עוגיות. אחת המתמודדות קישטה את העוגיות שלה ברואיל אייסינג.
עכשיו תשמעו, אחרי שראיתי איך היא קישטה את העוגיות שלה, אני כבר לא מתביישת להראות לכם את המשך הניסיון הראשון שלי בקישוט עוגיות ברויאל אייסינג.

ברשומה הקודמת הראיתי לכם את רוב התוצרים מהסדנא. למדתי טכניקות והתנסיתי בפעם הראשונה. אני מקווה להתאמן קצת כדי לשפר את הביצועים שלי.
מה שנשאר לי להראות לכם זה החלק של השעור שבו למדנו לצייר לב על הקרם.

הנה הנסיוונת הראשונים שלי. ללבבות אין כ"כ צורה של לבבות, אבל ככה זה בהתחלה...
 

 

 

 

אחרי הניסיון הראשון על ביסקוויט פתי בר, עברנו לעוגיות אותן אפינו בתחילת הערב.
אני לא מצרפת את המתכון כי הוא לא היה משהו מיוחד. אפילו לא ממש טעים.
זה ממש לא משנה שהרי המטרה היתה העיטור.
 

כאן כבר כל אחת קישטה ועיטרה איך שהיא רצתה.

 

 

 

 

 

ועם ביס קטן...
 

 

והנה, כל העוגיות שהכנתי בסדנא, למעט אלה שנזללו, כמובן.....

 

 

 

כמה מבטים מקרוב:

 

 

 

 

 

 זה היה הניסיון הראשון שלי בעיטור עוגיות ברויאל אייסינג. אני מקווה להשתפר בעניין החביב הזה.

 שבוע מתוק כעוגיות, חברים

 הבהרה מעכשיו.... לשמחתי גיליתי שהרשומה קיבלה בול והשמחה שלי רבה :P אבל אני חייבת לתקן את מה שנכתב בדף הראשי של תפוז. העוגיות ממש אינן השראה של מאסטר שף. הסדנא נערכה ב 27.1., יותר מחודש אחורנית ואני בכלל לא חושבת שהתכנית כבר התחילה אז...
חוץ מזה הכל בסדר

 

 

ל` באדר א` תשע"ד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

visitors
אורחים החל מ1.5.13
Free counters!
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חתולי8 אלא אם צויין אחרת