88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

משנים לפסטה את הצורה - פסטה ברילה

משנים לפסטה את הצורה - ממש ככה היה כתוב בהזמנה שקבלתי לסדנא ואני שמחתי ללמוד איך משנים לפסטה את הצורה

נפגשנו בלוגרים מובילים במבשלים חוויה בראשון לציון, אסי דהאן השף היה המאסטר שף שלנו - תודה לאסי ולעוזרים שלו על העזרה, היעוץ והסבלנות שהפגינו כלפי הבקשות המשונות שלנו.

במבשלים חוויה היתה באמת חוויה, הרגשנו כמו במאסטר שף, שפע מצרכים של פירות, ירקות, בשרים, עופות, תבלינים וכמובן פסטות מכל הסוגים והמינים, כל אחד מאתנו התבקש להכין פסטה

אנחנו הכנו פסטה פרפרים, התמונה הראשית, אותה הקפצנו עם אגוזים, שום ועלי בזיליקום קצוצים ומעל הנחנו עוף צלוי - מתכון בהמשך

קצת תמונות - בכניסה נשנוש שיצא באותו רק מהתנור, חם וטעים

לבנה רייזר, השף אסי דהאן, סיגל ברמר, ליאת גריסרו, שולה לוי

המנה שהכנו, בשלבי הכנה ראשונים

את המנה הזו הכינה חברתי רות פוזדריקה - מתכון בהמשך

את המנה הזו הכינה סיגל ברמר - מנה מדהימה בטעמה - מתכון כאן

את המנה הזו הכינו יעל לנצמן שיפר , נדיה היבא, נורית פלד, ואיריס לוי

פסטה טעימה ומיוחדת עם חצילים עוף בטעם לימוני

לי היא היתה טעימה מאוד - המתכון כאן

בנוסף הן הכינו קינוח פסטה עם שוקולד ותותים - מתכון כאן

 את המנה הטעימה הזו, כדורי בשר בקר בסגנון אסייתי, המציאה והכינה ליאת גריסרו - מתכון כאן

המנה שהכנו - פסטה עם עוף צלוי

וגם היה קינוח פסטה עם שוקולד שהכין ג`אקומו - אני לא התחברתי

מתכון למנה שהכנו - פסטה עם עוף צלוי

מצרכים:

1.  לפסטה: חבילה פסטה פרפרים, 200 גרם אגוזים, 5 שיני שום ועלי בזיליקום קצוצים, 1/4 כוס שמן זית

2. לעוף - חלקים שאוהבים: שוקיים, כרעיים, כנפיים, שמן לטיגון, פפריקה מתוקה, קארי, קטשופ, רוטב צ`ילי מתוק, כף שמן רגיל, מעט מלח ופלפל שחור

3.  שמן לטיגון העוף

הכנה: להתחיל עם העוף

1.  לנקות ולשטוף היטב את העוף, להניח בקערה ולשפוך מעל את התבלינים חוץ מהפלפל השחור, ולמרוח את העוף

2.  בסיר מתאים או מחבת, לחמם שמן, לטגן את העוף מכל הצדדים

3.  להניח בתבנית אפייה מתאימה, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם ל-170 מעלות בערך שלושת רבעי שעה עד שעה, לבדוק שלא יתייבש

4.  להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

5.  בינתיים לקלות את האגוזים, להוסיף מעל שמן זית, שום והבזיליקום ולערבב, להניח בצד

הרכבת המנה:

לסנן את הפסטה, לחמם מחבת מתאימה ולייבש בתוכה מעט את הפסטה, אם המחבת קטנה, לעשות את זה בפעמיים

להכניס לקערה מתאימה, להוסיף את תערובת האגוזים והשמן זית ולערבב

להניח בכלי הגשה, לפזר מעל פלפל שחור ואם לא מלוח, להוסיף, מעל להניח את העוף ולהגיש - שיהיה בתאבון

תודה לכנרת ואוריאן מ"גלעד תדמית"

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת