11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלט אבוקדו

סלט אבוקדו

 

 

 

 

 

 

 

תמונה

 

 

 

 

סלט אבוקדו

 

עכשיו הזמן,

הדוכנים מלאים באבוקדו,

לבחור אבוקדו רך במידה, שניתן לגרר על מגרדת, שלא ימעך לכדי עיסה,

לסלט הטעים הזה צריך רק לחם כפרי טעים, בגט או לחמניה,

ובתיאבון.

 

 

 

חומרים:

2 אבוקדו בשלים במידה,

2 ביצים קשות,

2-3 בצלצלים ירוקים, (שמתי חמישה, אצלנו אוהבים), שטופים ומנוקים היטב,

כף מיונית/או מיוקל, (מה שאתם נוהגים להשתמש),

1/2 לימון טרי סחוט,

 קורט פלפל שחור,

מלח,

 

 

 

 

אופן הכנה:

מכינים קערה  קטנה,

מקלפים את האבוקדו, ומגררים על פומפיה גסה, או מועכים בעזרת מזלג.

מבשלים ביצים קשות, מקררים ומגררים על פומפיה גסה, או מועכים בעזרת מזלג,

 

חותכים דק את הבצלים הירוקים,

מוסיפים מיץ לימון  ומיונית, ומתבלים בפלפל ומלח לטעם.

שומרים יומיים שלושה בכלי זכוכית סגור, הלימון שומר את הפרי/והסלט מהשחרה.

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת