00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

פשטידת ברוקולי טעימה בקלי קלות

פשטידת ברוקולי- בסיס בצק עלים עם ברוקולי ומילוי קוטג' מאפה קל הכנה ומאוד טעים.צי'ק צ'אק ויש ארוחה חגיגית. אפשר להגיש בלווי סלט ירקות.

החומרים; תבנית חד פעמית. 25X 20 ס"מ.

בצק מרודד בגודל תבנית חד פעמית בינונית ועוד בשוליים.

להניח אותו על נייר אפייה.

400 גרם ברוקולי מופשר (חצי שקית).   או לחלוט במים רותחים  5 דקות ברוקולי טרי כ-400 גרם.

ולקרר.

לפזר את הברוקולי על הבצק. ולשפוך עליו את המילוי. 

 

למילוי;

2 גביעי גבינת קוטג'

1 ביצה.

2 כפיות שמן.

3 כפיות קמח.

מלח פלפל לפי הטעם.

לערבב הכל ביחד ולשפוך על הברוקולי.

אפיה בתנור מחומם מראש לחום בינוני 160 מעלות כ-40 דקות עד אשר הפשטידה זהובה והבצק קריספי.

בתבנית יש שולי בצק שיזהיבו לקריספיות נהדרת.ברוקולי מכוסה עם מילוי הקוטג'.

יצאה עכשיו מהתנור.

 

כמה פשוט ככה טעים!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת