44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

עוגת קרמבו - עוגה קלה ומוצלחת במיוחד

אני לא איזה כשרון במטבח, ודווקא בגלל שאני מהמאותגרים - את העוגה הזו חייבת לשתף אתכם.

היא באמת יחסית פשוטה להכנה והיא תמיד קוצרת מחמאות. אז שתהנו ממנה גם אתם!

לתבנית 24/26 (בגדולה היא פשוט נמוכה יותר)

לבסיס

5 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

כף שמן

תמצית וניל

אינסטנט פודניג שוקולד

מקציפים סוכר וחלבונים

עם מטרפה מקציפים שמן וחלמונים

מקפלים את זה בתוך ההוא

מוסיפים את האינסטנט פודניג ובמהירות איטית עם המיקסר.

ויאללה לתבנית.

180 מעלות בערך 35 דקות (עד הקיסם היבש)

 

אחרי שמתקררת (ונופלת), מכינים את הקרם-

אינסטנט פודינג וניל (או וניל צרפתי)

כוס חלב

שמנת להקצפה

 

ולקינוח - את שכבת השוקולד-

להמיס חבילת שוקולד מריר+ חבילת שוקולד חלב+שמנת

רק לחמם ולהזהר שהשמנת לא תשרף.

 

אני שופכת חצי מהכמות ואת החצי השני מקפיאה לעוגה הבאה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת