55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

עוגת חלבה ופרורי שוקולד

השגרה ברוכה היא אך תמיד חייבת לגוון במשהו. 

בתקופה האחרונה הלהיט בבית היו עוגות השמרים שנאפו ללא הפסקה וחולקו גם הן ללא הפסקה cheeky

חיפשתי להיט חדש ומצאתי ברשת מתכון ששונה אצלי עקב מתיקותו כי רבה ....אינני זוכרת מי העלה את המתכון כי בלהיטותי הרבה 

העתקתי על פיסת נייר ללא ציון פרטים נוספים. 

התאהבתי בחלבה אחרי הביקור במחנה יהודה ...  אז זו התוצאה ....אם כי ...שששש, אל תספרו אני נהנית לטעום ממנה ולא יותר ....

שנתחיל ? 

(בפעם הראשונה הכנתי אותו כלשונו ובפעמים הבאות כבר הורדתי את כמות הסוכר )

המצרכים : 

200 גרם חלבה 

100 גרם שוקולד 

150 גרם חמאה רכה 

גביע גבינה לבנה 5%

1.5 קמח תופח 

1.5 סוכר (אני שמתי 3/4 כוס)

2 סוכר וניל 

4 ביצים 

 

אופן ההכנה :

לפורר את החלבה והשוקולד .

לערבב את שאר המצרכים לתערובת אחידה ולהוסיף לתוכה את פרורי החלבה והשוקולד.

לאחד היטב. 

לשמן תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק ולמזוג את התערובת לתוכן.

לאפות בחום של 180 (תנור שחומם מראש) כ- 35 דקות. 

אחחחח, טעים ....היה קשה לשמור עליה .  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת