33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

מה אוכלים היום ? 

תבשיל לב בקר ושעועית ירוקה 

1 ק"ג בשר טחון

1/2 ק"ג לב בקר טחון

2 בצלים חתוכים לטבעות

1/2 שקית שעועית ירוקה קפואה - להפשיר קצת במים ולחתוך אותן באמצע

5 גזרים מגורדים בפומפיה

2 רסק עגבניות קטן

1 כוס מים

מלח גס, קארי, פפריקה, כרכום

בסיר גדול מטגנים בשמן קוקוס את הבצל, מוסיפים את הגזרים, השעועית הירוקה ומבשלים למשך 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומבשלים מעט עד שמאפיר. מכניסים פנימה את הרסק, המים והתבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית למשך שעה. 

תפוחי אדמה ובטטות בפפריקה בתנור 

4 בטטות קטנות

4 תפוחי אדמה קטנים

שמן זית בכמות נדיבה

פפריקה, תערובת עשבי תיבול יבשים, מלח גס

בתבנית להניח את תפוחי האדמה והבטטות. בקערה קטנה לשפוך את השמן זית, הפפריקה ועשבי התיבול ולמרוח במברשת על הירקות. לפזר מלח גס מעל הכל ולהכניס לתנור בחומם ל 200 מעלות למשך 40 דקות עד שמשחים (לנעוץ סכין כדי לראות אם רך מבפנים). 

 

שבת שלום :-)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת