2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כדורי שמרים מצופים קינמון וסוכר חום

כדורי שמרים מצופים קינמון וסוכר חום

בתמונה של המתכון הזה נתקלתי לפני הרבה זמן ברשת ,המראה הזכיר לי את חלת התלישות שאני מכינה אז שאני לא

אכין ,ועוד שמרים בתוספת קינמון חמאה וסוכר חום יאמי איזה ריח מתפשט בבית והמראה אי אפשר לעמוד בפניו ,ושלא

נדבר על הטעם ,גן עדן ..מחיפוש ברשת התברר שיש שם למאפה הזה ``לחם קופים `` והוא מהמטבח האמריקאי העשיר

בחמאה וקינמון ,אני התאהבתי ,ואתם מוזמנים לקרוא להתרשם להכין ,ולהתענג .

לבצק: 

500 גרם קמח

1 ביצה

1 כפית מלח

11/3 כוסות חלב

11/2 כפיות שמרים יבשים

70 ג``ר חמאה

 ציפוי:

2 כוסות סוכר חום

3כפיות קינמון

150ג`ר חמאה מומסת

אופן ההכנה:

בקערה המיקסר מערבבים את כל רכיבי הבצק לשים עם וו לישה במשך מספר דקות עד לקבלת

בצק אחיד רך ונעים למגע ,

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח ,

מחלקים את הבצק לכ15 כדורים ומניחים בצד ,מכסים במגבת ,בינתיים מכינים את תערובת הקינמון

בקערה קטנה מערבבים את הקינמון והסוכר ,ומכינים קערה נוספת עם החמאה המומסת ,מגלגלים

את כדורי הבצק בחמאה ולאחר מכן בתערובת הסוכר, מסדרים בתבנית קוגלהוף משומנת היטב

בחמאה עד לגמר הכדורים ,שופכים מעל את החמאה הנותרת ,מכסים במגבת ומשאירים לתפוח עוד

30 דקות ,מחממים תנור ל180 מעלות אופים כ25-30 דקות מוצאים ומצננים ,הופכים את העוגה על

צלחת הגשה ונהנים .

כדורים בהתפחה ..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת