55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חלות אישיות מיוחדות

חלות אישיות מיוחדות

בס"ד

 

לערב שבת היו מוזמנים אלי אורחים, החלטתי להפתיע אותם בלחמניות אישיות מיוחדות במינן. יצרתי לחמניות שושנה שדרך יצירתן קלה כל כך עד שזה ממש מפתיע והמחמאות לא אחרו לבוא. חמה.
לא לשכוח לעשות הפרשת חלה
לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4865
 
 
 
המצרכים:
 
2 כפות מלח
2 ק"ג קמח
6 כוסות חד פעמי מים פושרים
3 כפות שמרים יבשים או 2 קוביות שמרים
6 כפות סוכר
1 כוס שמן
 
למריחה:
 
1/2 כוס שמן זית
1 כף שום גבישי
1 כף זעתר
 
אופן ההכנה:
 
- בקערה להניח את המלח ומעליו את הקמח.
- להוסיף את המים,שמרים והסוכר ולהתחיל ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
- להוסיף 3/4 כוס שמן ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- להניח לתפיחה במקום חמים למשך שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- ליצור 20 כדורים וליצור איזו צורה שרוצים.
- לקבלת צורת השושנה יש לעקוב לפי התמונות.
- לקחת כדור אחד לגלגל לרצועה ולשטח.
- בעזרת סכין לעשות חתכים לפי התמונה.
- לגלגל לצורת שושנה.
- לחמם את התנור לחום של 200 מעלות.
- בקערית לערבב שמן זית ביחד עם שום גבישי וזעתר.
- למרוח על כל חלה מתערובת השמן.
- להכניס לאפיה למשך 20 דקות עד שהחלות משחימות.
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת