77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כבד אווז במחבת פסים או על פלנצ`ה

מצרכים:

  1. 1/2 קילו כבד אווז שטוף ומנוקה
  2. מלח ופלפל שחור לפי הטעם, אני יודעת שכבד אווז אוהב מלח, אבל כל אחד וטעמו
  3. מחבת פסים או פלנצ`ה למי שיש
  4. מעט שמן

הכנה:

  1. לחמם את המחבת, למרוח את השמן עם נייר סופג
  2. לחתוך בעדינות וישר את הכבד לפרוסות של בערך 1.5 ס"מ
  3. להשתדל לחתוך ישר את הכבד כדי שהוא יתבשל בצורה אחידה
  4. להמליח ולפלפל את הכבד
  5. כשהמחבת לוהטת להכניס את הכבד ולטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון צרוב
  6. להגיש חם

אם רוצים להגיש את הכבד מאוחר יותר, עושים את כל התהליך למעלה, אולם הטיגון צריך להיות רק לצורך הצריבה של הכבד, להכניס לקערה מתאימה ולכסות היטב בניילון נצמד ולמקרר.

לפני ההגשה, להסיר כמובן את הניילון, להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות לחימום של כמה דקות בודדות.

 

לצפייה בערכים תזונתיים של המתכון - כנסו

 


 

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת