77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כרובית ממולאת בשר


חברים יקרים, הרשומה נמחקה לי בטעות, נאלצתי להעלות רשומה חדשה, מעצבן שאי אפשר לשחזר רשומה

הערות חשובות

אפשר להשתמש בכרובית בינונית שלמה, או בכרובית גדולה שאותה נפרק לפרחים קטנים

להכין תבנית מתאימה לאפייה כדי שנוציא מהשמן ישירות לתבנית

אם נשאר מהכרוביות, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר - נשמר עד יומיים

מצרכים

1.     2  כרוביות בינוניות או כרובית אחת גדולה מחולקת לפרחים

2.     1/2  קילו בשר טחון

3.     1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה

4.     1/2  חבילה כוסברה קצוצה

5.     5 שיני שום קצוצים

6.     1 בצל גדול קצוץ

7.     1 כפית שטוחה מלח

7.     2 כפיות שטוחות אבקת קארי

9.     2 ביצים

10.   פירורי לחם - אני השתמשתי בפירורי קורנפלקס, הם ניתנו במתנה כשקניתי נדמה לי פירורי לחם

הכנה:

1.    לערבב בקערה מתאימה את הבשר עם כל שאר החומרים (חוץ מהביצה והפירורי לחם)

2.    אפשר להכין מראש את העיסה ולשמור במקרר

3.    למלא את הכרוביות בבשר מכל הצדדים, להכניס בשר גם בין הפרחים - להניח בצד

4.    להכין בקערה מתאימה, פירורי לחם ולעטוף את הכרובית

5.    להכין בקערה נוספת ביצים עם מעט קארי ומלח, לטרוף, להכניס את הכרובית ולעטוף בביצה

6.   להכניס בזהירות לטיגון של דקה או שניים אם זה בטיגון עמוק, להוציא ולהניח בתבנית שהכנו מראש

7.   לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, בערך כשעה

8.    להגיש חם ומיד

 קצת תמונות של התהליך - כרובית גדולה עטופה בבשר

הכרובית נעטפת בפירורי קורנפלקס

השתמשתי בפירורי קורנפלקס ברור שאפשר פירורי לחם רגילים

הכרובית נעטפת בבלילת הביצה

כאן בטיגון עמוק

כרוביות בודדות לאחר הטיגון

כרוביות שלמות לאחר הטיגון ולפני האפייה

כרובית לאחר האפייה - צילום לא מוצלח של הצבעים






אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת