00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוף בקדרה עם תפוחי אדמה קטנים - בישול איטי

עוף בסגנון קצת אחר  בבישול איטי  , הפלא ופלא  מתכון טעים ..

 

צריך :  סיר קדרה / סיר  לבישול אייטי   - (ראה תמונה)

           מחבת לטיגון

           קערה קטנה לרוטב

 

המצרכים : 

2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות

2 כפות שמן

1 שקית תפוחי אדמה קטנים  750 גרם  (עם הקליפה)

12 חלקי עוף  (כרע בנפרד וירך בנפרד)

10 ערמונים  מוכנים וקלופים  -  לא חובה רק עם יש..

1 קופסאת שימורים פטריות (עדיף פטריות טריות 1 חבילה)

סילאן  2 כפות

טריאקי 2 כפות

1 כוס יין אדום יבש

לתיבול  :  1 כף בהרט

              1 כף אבקת מרק עוף

              1 כוס מים רותחים  (גודל חד פעמי ) 200 מל

              1/2 כפית כורכום

              1/4 כפית פלפל שחור.

 

 

אופן ההכנה :

 לטגן את הבצל עד השחמה , ולהניח בסיר קדרה.

 לטגן את העוף משני הצדדים במחבת  כמספר דקות עד השחמה קלה  ולהניח בקדרה  -

      את המחבת להניח בצד  עם נוזלי הטיגון  - נשתמש בה בהמשך

  את תפוחי האדמה הקטנים עם הקליפה לפזר בקדרה .

  להוסיף את הפטריות קופסא או הטריות וגם את הערמונים  לקדרה.

  במחבת שטיגנו בו את העוף נותר השמן , על אש בנונית להוסיף את הטריאקי, הסילאן, ויין אדום לערבב ולהביא לצימצום

      את הרוטב  כמה דקות ברתיחה עד שהמרקם משתנה לרוטב סמיך יותר - ולקדרה.

  בקערה קטנה : להניח את כוס המים הרותחים , להוסיף את הבהרט, א.מרק עוף או מלח , פלפל שחור , כורכום

      להוסיף לקדרה ולערבב בעזרת היידים הכל , שהכל יקבל את התיבול + הרוטב.

  בסיר מכוסה  200 מעלות  - חצי שעה

      וועוד שעה וחצי  - ב- 170  מעלות.

       * לא להסיר את המכסה.

 

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4893

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת