00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מרק בצל עם גבינת פרמזן מגורדת

01/04/2014

 

מרק בצל פשוט וקל הכנה  , לא תפסיקו לאכול ... ממש טעים ..

אפשרי לאכול אותו כפרווה , ובמידה ומוספים גבינה המרק הינו חלבי..

 

המצרכים :

6-7 בצלים - פרוסים לעיגולים

2 כפות שמן

2 כפות קמח

2 כפות אבקת מרק בצל

1 כף אבקת מרק עוף פרווה ללא מונסודיום

1/4 כפית אגוז מוסקט

1/4 כפית פלפל שחור

פרמזן - כף לכל קערת מרק

 

אופן ההכנה :

1. לטגן בסיר את הצלים עד שהבצל מתחיל להתרכך ולהשחים (הצבע משתנה לחום).

2. להוסיף 2 כפות קמח ולערבב היטב עם הבצל לדקתיים .

3. להוסיף מים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר .

4. להביא לרתיחה ולהוסיף את האבקת מרק עוף, ואבקת מרק בצל, אגוז מסקט , ופלפל שחור - ולערבב.

 מי שלא משתמש בא.מרק שיוסיף מלח אבל לא לוותר על א.מרק בצל.

5. לטעום את המרק ולשפר במידת הצורך.. .

6. לבשל כרבע שעה על אש בנונית עד 20 דקות וזה מוכן.

7. להגיש בקעריות אישיות  - אפשר ומומלץ להוסיף כף פרמזן למרק וערבב...

בתאבון ..

 

המלצה טעימה   : אפשר לקחת כמה פרוסות לחם למרוח במעט חמאה ולפזר גבינת פרמזן

בתנור בחום גבוהה מספר דוקות  - ולשבור עם הידיים ולהוסיף למרק .

 

 

 

מלא טבעות בצל מטוגנות בסיר מרק  עד השחמה...

מרק בצל ללא הפרמזן ... מרקם סמיך .. וטעים

ערך קלורי למנה באתר : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4885

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת