00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

שוקי עוף מתקתקות בתנור על מצע בצל

הילדים שלי אוהבים את השוקיים האלו ואוכלים אותם כמו גרעינים

מעבר לשוקיים הטעימים, פרוסות הבצל עליהן הונחו השוקיים טעימות ברמה מטורפת!!

מצרכים:

10 שוקי עוף (אני קוטם את העצם)

2 בצלים גדולים

4 כפות קטשופ

2 כפות חומץ בלסאמי

2 כפות רוטב סויה

4 כפות סילאן

כף שום כתוש

כפית גדושה פפריקה מעושנת

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כלל מרכיבי המרינדה ומשרים את השוקיים לפחות כשעתיים.

פורסים את הבצלים לפרוסות עבות ועליהם מניחים את השוקיים, שופכים על הכל את המרינדה מקערה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לשעה וחצי שאחרי 45 דקות הופכים את השוקיים.

בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת