00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

כרובית מוקרמת

מתכון קליל ומעולה.

רכיבים:

כרובית טריה בגודל בינוני

50 ג' מרגרינה/חמאה

3 כפות קמח

1 כוס חלב

1 כפית מלח

רבע כפית פלפל

רבע כפית אגוז מוסקט

100 ג' גבנ"ץ מגורד

חצי כוס פירורית מוזהבת

הוראות הכנה:

מסירים את העלים מהכרובית. מפרידים אותה לפרחים לא גדולים. מבשלים אותה בסיר כשהיא מכוסה במים במשך כעשרים דקות. ושופכים את המים.

בסיר קטן ממיסים את המרגרינה. לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח. מטגנים 2 דקות ומוסיפים את החלב. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממש לפני הרתיחה הרוטב מתעבה והופך לרוטב בשמל. מתבלים אותו במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ומערבבים.

בתבנית 20X25 משומנת מניחים את פרחי הכרובית כשהפרח כלפי מעלה. בעזרת כף שופכים את כל הרוטב על הכרובית ודואגים שכל הפרחים יהיו מכוסים במידה זו או אחרת.

מפזרים את הגבינה הצהובה מעל, ומעליה את הפירורית המוזהבת.

אופים כחצי שעה ונהנים מהתוצאות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת