00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

בייגלה שומשום ובייגלה קימל פריכים -הטעמים האהובים

בייגלה שומשום ובייגלה קימל פריכים. בצק קל הכנה. לא צריך מקסר אלה לערבב ידנית בקערה. 2 טעמים אהובים.

החומרים ל- 80 יחידות בערך;

1 ק"ג קמח לבן

1 ו-1/3 כוס שמן . (אחד ושליש כוס שמן).

1 מרגרינה בלו בנד רכה.

2 שקיות אבקת אפיה.

1 כף מלח.

2 כוסות מים לערך.

(לבייגלה קימל להוסיף 2 כפות זרעוני קימל שלמים)

 

אופן ההכנה;

לשים בקערה את המרגרינה השמן והמלח. ולערבב בכף עץ עד שאין גושים.

להוסיף את הקמח ותוך עירבוב את המים עד שמתקבל בצק חלק ונוח לעבודה.

(מי שרוצה בייגלה קימל ישים את הקימל עם הקמח).

לתת לבצק לנוח כ-20 דקות.

לקחת מהבצק חתיכות בגודל כדור פינג פונג ולגלגל לנקניק באורך כ-12 ס"מ. לעגל ולהדק את 2 הקצוות.לטבול בצלחת עם ביצה שעורבבה עם כפית מים. ולאחר מכן ב-צלחת עם שומשום.

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

(מי שרוצה תוספת קימל יערבב קצת גרגירי קימל עם השומשום. ואז יטבול את הבייגלה לאחר שניטבל בביצה).

אפיה;

בחום גבוה 180 מעלות כ- 30-40 דקות. עד שבדיקה ע"י שבירת בייגלה תראה שבפנים הבייגלה התייבש.

 

בצק בייגלה שומשום ובצק בייגלה קימל.

מגולגלים כל השולחן.

מסודרים בתבנית עם ביצה שומשום וגם קימל.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת