00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יפצ´וק מבשלת ואופה

חמין מקרוני ועוף

 

 

 

חמין מקרוני ועוף

מצרכים ל-7 מנות

7 כרעיים

500 גר' מקרוני מס' 7

2 בצלים בינוניים

3 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים

200 גר' רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

2 כפות מלח

2 כפיות פלפל שחור גרוס

1/2 כוס שמן זית

ההכנה

מכינים את המקרוני לפי הוראות היצרן משאירים אותם "אל דנטה" מסננים מוסיפים

מעט שמן ומערבבים

מחממים מעט שמן בסיר רחב מפלפלים וממליחים את חלקי העוף  ומטגנים היטב עד להשחמה

מוציאים ומניחים בצד

מוסיפים מעט שמן ומטגנים פרוסות בצל עד להשחמה מוסיפים מלח פלפל מערבבים

מערבבים רסק עגבניות ורבע כוס שמן זית ממליחים ומפלפלים מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה

מערבבים היטב ויוצקים על המקרוני ומערבבים שוב

מחממים מעט שמן לסיר הרחב ומוסיפים פרוסות תפוחי אדמה סביב עד לכיסוי מטגנים ומשחימים

בודקים מדי פעם עד שתפוחי האדמה שחומים

מוסיפים את חלקי העוף ומעל את הבצל המטוגן מכסים עם המקרוני

גוזרים עיגול מנייר אפייה בגודל הסיר, משמנים אותו משני צידיו ומניחים מעל שכבת האטריות.

סוגרים את הסיר עם נייר כסף  ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לשעה.

מנמיכים את החום ל-150 מעלות לעוד שעתיים

הופכים על צלחת הגשה ומתענגים!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yafchuk1 אלא אם צויין אחרת