00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לחמניות

 

 

לחמניות
 

1/2 + 3  קמח שמרים אוסם
1/4 + 1  כוסות מים פושרים
1/3       כוס דבש
1          כפית גדושה מלח
1/4       כוס שמן


ביצה טרופה / חלב / מים

 

מעבדים את כל החומרים לעיל לבצק חלק . בערך 7 דקות.  משמנים את פני הבצק ומעבירים לקערה. סוגרים את פני הקערה בעזרת ניילון נצמד ומעבירים למקום חמים. מתפיחים.

 



לאחר ההתפחה. יוצרים לחמניות בצורת כדורים, שבלולים, בצורת חלות קטנות, יותר גדולות, יותר קטנות, ובעין הדמיון שלכם. מניחים על נייר אפיה המונח על תבנית תנור. מניחים להתפחה מהירה שניה.

 

מחממים תנור ל 190 מעלות.

מברישים את פני הלחמניה בחלב או בביצה טרופה או בביצה טרופה המהולה במים. אפשר לזרות מעל שומשום, מלח בישול או קצח או כל תבלין אחר שאתם אוהבים או להשאיר חלק.

 

 

אני מיליתי את מחצית הלחמניות בעגבניות מיובשות בשמן. חלק מהבצק הנחתי בצד. הוספתחי לו את המילוי. ורק אז יצרתי את הלחמניות. היה שווה.

 

לאפות כ 17 - 25 דקות או עד השחמה. תלוי בתנור שלכם וברגש.

 

זהו. בתיאבון.

אלינוער


 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת