00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

מאפינס תפוז-שוקולד צ'יפס

המצרכים:

5 ביצים מופרדות 

1/2 כוס סוכר

כ-1/2 כוס שמן (פחות כף)

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

גרידת תפוז

1 כפית תמצית וניל

2/3 1 כוסות קמח

1 חבילת אבקת אפיה

שוקולד צ'יפס, לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. להקציף במיקסר את החלבונים עד שנוצר קצף רך, להוסיף בהדרגה תוך המשכת ההקצפה 1/4 כוס סוכר, צריך להיווצר קצף יציב.

2. לשים בקערה עמוקה נפרדת את החלמונים ו-1/4 כוס סוכר נותרים ולהקציף ידנית, להוסיף שמן, מיץ תפוזים ות. וניל ולערבל ידנית היטב.

3. לקפל פנימה את קצף החלבונים בזהירות. צריכה להיווצר תערובת אחידה אוורירית מאוד וגבוהה.

4. לערבב גרידת התפוז, הקמח ואבקת האפייה. להוסיף לתערובת הביצים, לקפל פנימה עד שהקמח נבלע, להיזהר מערבוב יתר.

5. לקפל בעדינות את השוקולד צ'יפס פנימה.

6. לשמן תבנית שקעים של מאפינס, ולמלא עד 2/3 מגובה השקע.

7. לאפות בחום 180 מעלות, כ-15-20 דקות או עד שקיסם שננעץ בפנים יוצא עם פירורים יבשים.

 

בתאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת