00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

מסיבה של פסטה

פינוק למוצ״ש למשפחתי האהובה מספיק עם הפיצה אז משהו מהיר וטעים

שכבות פסטה בעיטור טריו פטריות וטריו גבינות בניחוח טימין טרי והמון אהבה 

אז קדימה קבלו מתכון

החומרים להצלחה

500 גר פסטה 

2 סלסלאות פיטריות -חורש,שמפניון,ופורטבלו

כוס שמנת לבישול

100 גר חמאה

כף טימין 

מלח פלפל

2 כפות פירורי מאפה גסים

גרידת אגוז מוסקט

150 גר גבינת עמק  מגוררת

150 גר׳ קשקבל/פרמזא׳ן מגוררת

150 בולגרית חתוכה לקוביות 

3 כפות שמן זית 

אופן ההכנה 

נבשל את הפסטה לפי הוראות  (מים חמים כף מלח וכף שמן זית) בסיום נסנן (בלי לשטוף)

במקביל נמיס את החמאה במחבת בתוספת כף שמן זית ונקפיץ את הפטריות (פרוסות דק)

נוסיף את השמנת ונתבל במלח פלפל וגרידת אגוז מוסקט.

נשמן תבנית עמוקה עם שמן זית ונסדר שיכבה של פסטה (כמחצית ) נפזר מעל חצי מכמות הפטריות 

מעט טימין וכמחצית מכמות הגבינות בסיום התהליך נחזור בשנית פסטה פטריות ולסיום גבינות 

מעל הכל נפזר  2 כפות פירורי מאפה לקבלת קראסט נאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות

עד הזהבה בתיאבון

הגשה

בעזרת כף נוציא לצלחת זפזר מעל מעט גבינה וכף שמן זית

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת