00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

כרובית מטוגנת על מצע טחינה

כמה שאני אוהב כרובית מטוגנת 

ובמיוחד שהיא חמה וקראנצ׳ית ותוסיפו לזה טחינה והכל מושלם

קדימה תרשמו מתכון קל ומהיר 

החומרים

כרובית מפורקת לפרחים 

2 ביצים

כף חרדל גרגרים

מלח פלפל

כפית פפריקה מתוקה

קורט כורכום

כוס מים קרים

כפית טימין 

1-1.5 כוסות פירורי מאפה (70% טחון דק 30% גס)

שמן לטיגון

למצע טחינה

1 כוס טחינה איכותית

מיץ מלימון טרי

1כוס מים קרים במיוחד(מסייע להלבנת הטחינה)

תיבול מנימליסטי-מלח פלפל

להגשת המנה

עלי פטרוזיליה 

שמן זית/שמן צ׳לי

גרעינים 

אופן ההכנה

ראשית ״ נפרק״ את הכרובית לפרחים ונשרה במיי מלח ל-15 דק׳ להרחקת מזיקים  

 נשטוף ונעביר לסיר עם מים ונעשה בלונשיר(בישול מקדים )

יש להביא לרתיחה של 2-3 דק׳ ולכבות את האש .

נשאיר את הכרובית במים הרותחים לעוד 5-8 דק׳

חשוב להקפיד על רתיחה מדוייקת אחרת הפרחים יתפרקו.

במקביל נערבב בקערה עמוקה ביצים חרדל את חומרי הטעם וחצי כוס מים .

בצלחת נפרדת נערבב את פירורי המאפה ונחמם שמן לטיגון.

נסנן בזהירות את הכרובית מהמים ונעביר לקערה עם הביצים נתבול כל פרח בביצה ואז בפירורי מאפה

הקפידו לעטוף את הפרחים באופן אחיד וכל פרח בנפרד על מנת שפירורי המאפה לא יהיו דביקים

בסיום נטגן בשמן עמוק נוציא לנייר סופג.

סידור הצלחת

נסדר בתחתית הצלחת כמות נדיבה של טחינה(קרה) ומעל נסדר את פרחי הכרובית 

נזלף מעל מעט שמן זית נפזר מעט גרעינים עלי פטרוזיליה

שילוב המרקמים ומשחקיי החום קור הם שנותנים יחודיות למנה .

בתיאבון 

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת