00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סינייה עגבניות

הסתיים לו שבוע מטורף מלא בריצות ובטעמים 

היה לי הכבוד השבוע להתארח במסעדת המוציא של המאסטר אבי לוי 

ובהמשך השבוע בחג׳ כחיל ביפו שם מנצח על המטבח השף עומר .

כבוד מלכים ושולחן עמוס כל טוב נפרסו בפנינו בשתי המסעדות אך אני אימצתי מנה אחת 

של השף עומר סינייה  .

והרי היא לפניכם עם טוויסט משלי והמון השראה משף מקסים ומוכשר עומר

ולכן הפוסט הבא מוקדש לך שף 

המתכון עבור 6 סועדים

החומרים

3 בצלים קטנים חצויים ל-2 

2 עגבניות חתוכות לקוביות 

4 כפות שמן זית

קופסא עגבניות מרוסקות -300 גר׳

צרור פטרוזליה 

מלח פלפל

כף פפריקה מתוקה 

החומרים לקציצות 

500 גר׳ בשר טחון 70% בקר 30% כבש 

צרור פטרוזליה

מלח פלפל

כפית בהרט

כף אריסה מתוקה

2 כפות שמן זית 

החומרים לבצק (כיסוי התבשיל)

250 גר׳ קמח

1 כף שמן זית

כפית סוכר

כפית שמרים יבשים

קורט מלח

100-125 מ״ל מים

אופן ההכנה 

ראשית נכין את הבצק וניתן לו לתפוח כ 45 דק׳

ניגש להכנת הקציצות נערבב הייטב את החומרים ונשמן ידיים במעט שמן זית.

ניצור מעיין קבבים עגולים נסדר על מגש ונכניס לקירור.

במקביל נחמם סיר רחב עם 3 כפות שמן זית ונזהיב קלות את הבצלים. 

נוסיף את העגבניות החתוכות ונבשל למס׳ דק׳ .

נוסיף לסיר את קופסאת העגבניות נתבל במלח פלפל ופפריקה מתוקה 

יש להוסיף  כוס מים(על מנת לדלל מעט את הרוטב) נפזר מעט פטרוזליה ונבשל כ -15 דק׳ למיזוג טעמים.

נחמם מחבת פסים לדרגת חום גבוהה(ללא שומן) ונצרוב את הקציצות כחצי דקה מכל צד

השומן שבבשר יתן טעם ועסיסיות נהדרת.

נעביר את הרוטב לכלי חסין אש (טאג׳ין מצויין) ונסדר בפנים את הקציצות  

נכסה את הטאג׳ין בבצק מרודד מרוח קלות בשמן זית נאפה בתנור שחומם מראש

200 מעלות (החום הגבוה בפנים ידאג כי הקציצות השלימו את הבישול)

הגשת המנה 

נגיש למרכז השולחן ובעזרת סכין נפתח את הבצק 

בתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת