33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל בשר טחון בקארי וגם אורז, עדשים ושמיר

 תבשיל בשר טחון בקארי וגם אורז, עדשים ושמיר

טעים טעים !

לאורז

1 כוס אורז בסמטי נקי ושטוף

1/2 כוס עדשים אדומות שטופות היטב

צרור שמיר קצוץ דק

מלח גס

2+1/2 כוסות מים 

בסיר בינוני מחממים קמן קוקוס. מכניסים פנימה את האורז ומטגנים דקה. מכניסים את העדשים, השמיר, המים והמלח ומביאים לרתיחה. 

מבשלים מכוסה על אש קטנה למשך 22 דקות. משאירים מכוסה לפחות למשך חצי שעה. 

לבשר

1/2 ק"ג בשר עגל טחון 

1 גזר מגורד בפומפיה

2 ראשי שום ירוק קצוצים לטבעות

1 רסק עגבניות קטן 

1/2 כוס מים

קארי, פפריקה אדומה, מלח גס

במחבת גדולה מחממים כמות נדיבה של שמן קוקוס. מוסיפים פנימה את השום. מטגנים 2 דקות ואז מוסיפים את הגזר ולאחר 2 דקות את הבשר. מבשלים מעט עד שמאפיר, מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, מבשלים על אש בינונית תוך בחישה למשך כ- 20 דקות.

מגישים יחד.

בתאבון !

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת