00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

אורז עם אגוזים

תבשיל קל להכנה, טעים בהרבה מסתם אורז לבן. אפשר לגוון בסוגי האגוזים.

המצרכים הדרושים:

  1. 2 כוסות אורז ארוך (רצוי בסמטי. פרסי גם טוב)
  2. בצל קצוץ דק
  3. שמן זית לטיגון (שתיים - שלוש כפות)
  4. 4 כוסות מים
  5. חופן צנוברים
  6. חופן אגוזי מלך שבורים
  7. חופן שקדים קצוצים
  8. חופן פקאנים שבורים
  9. חופן אגוזי קשיו שבורים
  10. כפית מלח

 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שמזהיב
  2. מוסיפים את האגוזים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים תוך ערבוב
  3. מוסיפים את האורז והמלח ומטגנים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב (לשים לב שהאורז לא נשרף!)
  4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  5. מעבירים לאש קטנה - הכי קטנה שאפשרית - ומבשלים כ-25 דקות בלי לפתוח את הסיר
  6. מחכים עוד 5 דקות אחרי שמכבים את האש בלי לפתוח את הסיר

 

בתיאבון!

 

אפשר להוסיף רק חלק מהאגוזים או להחליף בסוגי אגוזים אחרים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת