66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בראוניז עם אגוזי פקאן

בראוניז עם אגוזי פקאן

בס"ד

 

עוגת שחיתות לאוהבי השוקולד והאגוזים למיניהם.

הכנתי אותה בפגישה מאוד חשובה שהיתה אצלי בבית, במקביל הכנתי עוגות מושקעות יותר עם קצפות (יעלו בקרוב) אבל דווקא הבראוניז כבשו את כולם והתחסלו ראשונים.

הנה המתכון עם ערכים תזונתים  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4843

 

 

 

המצרכים:
 
250 גרם שוקולד מריר
50 גרם מחמאה
1/3 כוס שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר 
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
150 גרם אגוז פקאן
 
אופן ההכנה:
 
- בסיר שמים את השוקולד,מחמאה והשמן ומבשלים עד שהשוקולד נמס.
- שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים את שאר החומרים מלבד הפקאנים מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת חד פעמית ומשטחים אותה.
- קוצצים מעט את הפקאנים ושמים מעל תערובת השוקולד ובעזרת כף משקיעים מעט את האגוזים בתערובת.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפיה של 25-30 דקות עד שהעוגה מתיצבת.
- מצננים את העוגה ופורסים לריבועים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת