77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פלפלים ממולאים בגבינה בקלי קלות

פלפלים ממולאים בגבינה בקלי קלות

.

 

 

 

 

 

..

מצרכים

12 פלפלים אדומים בינוניים

100 ג"ר גבינה בולגרית מלוחה .

250 ג"ר גבינה לבנה 5%

1 ביצה

3 כפות סולת

פלפל שחור,מעט פלפל צי'לי, מעט תימין יבש

חופן פרורי לחם

חופן גבינה צהובה או פרמיזן או קשקבל

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

להוציא את עוקץ הפלפל להבריש את הפלפלים במברשת שמן

לאפות ב200 מעלות  15 דקות, להוציא מהתנור.

להכין את המילוי לערבב גבינות ביצה 3 כפות סולת ותבלינים

לשמן בכף שמן את התבנית לפזר מעל מעט פרורי לחם

למלא כל פלפל בכף גדושה מלית 

לסדר בתבנית לפזר מעל 2 כפות שמן או חמאה ומעט פרורי לחם

לאפות 20 דקות ב210 מעלות

להוציא מהתנור לפזר גבינה צהובה  קשקבל . פיזרתי פרמיזן

לאפות עוד 5 דקות

רגע רגע כדאי לחכות רבע שעה אחרת לא תרגישו בטעם, טעים גם קר

את המתכון מצאתי באתר בולגרי ,יש פה קיצורי דרך ., לא מקלפים את הפלפלים וגם לא מטגנים

אך הטעם הבולגרי נשמר.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת