2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קרואסונים במילוי שוקולד

קרואסונים נהדרים במילוי שוקולד נוטלה או השחר ,מתכון נהדר שאני מכינה ממנו גם סינרול במילוי קינמון ,הקרואסונים

יוצאים קלילים  ונהדרים ,ניתן להקפיא מיד לאחר האפייה לקרר מעט ולהקפיא ,להפשיר בטמפרטורת החדר ,נשמר נהדר ,

מצרכים:

 31/2 כוסות קמח

 1 כף שמרים יבשים

 60  ג `ר חמאה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה 

קורט מלח

11/2 כוסות מים חמימים להוסיף בהדרגה לפי הצורך

ממרח נוטלה

אופן ההכנה :

לערבב שמרים + קמח בקערת המיקסר , להמיס את החמאה במיקרוגל .

מוסיפים לתערובת הקמח את הביצה, הסוכר והחמאה,מים בהדרגה לפי הצורך

 ללוש ליצירת בצק אחיד,מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5

דקות לקבלת בצק אחיד.


מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר.

מחלקים את הבצק לשניים ,מרדדים למלבן ארוך וצר כל חלק ,חותכים

למשולשים ממלאים בממרח נוטלה או השחר ,מגלגלים לקרואסון ,מסדרים

בתבנית עם נייר אפייה ,מתפיחים שוב כ30 דקות ,מורחים ביצה ושומשום

אופים בחום 180 מעלות

סירופ:

1/2 כוס מים

1/2 כוס סוכר

כמה טיפות מיץ לימון ,

להרתיח למרוח על הקרואסונים מיד כשמוציאים מהתנור .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת